Apart Hotel Randwyck - Maastricht - Vakantie in Limburg

Apart Hotel Randwyck

Endepolsdomein 30
6229 EM Maastricht

T: +31 45 5646 300
E: info@aparthotelrandwyck.nl
W: www.aparthotelrandwyck.nl

Vakantie in Limburg - Logo

Hotel ligt nabij treinstation Randwyck, 1 halte vanaf het centrum, centraal station Maastricht. Heerlijk ontbijt, erg vriendelijk en gastvrij personeel. Prima kamers met koffie/thee voorziening (Nespresso), goede douche en goede bedden.

Apart Hotel Randwyck in Maastricht is een modern hotel op een ideale locatie voor zowel de zakenreiziger als de stadsbezoeker. Het hotel is gepositioneerd tegenover het Maastricht Expositie & Congres Centrum (MECC). Met Station Randwyck Maastricht voor de deur bent u binnen enkele minuten in het centrum van Maastricht. Apart Hotel Randwyck biedt stijlvolle kamers met een modern interieur dat gepaard gaat met persoonlijke service.

Laat u inspireren door de Limburgse warmte van Apart Hotel Randwyck, met ruime hotelkamers en het karakteristieke uiterlijk is dit moderne vier sterren hotel de ideale uitval basis voor een weekendje overnachten in Maastricht.

Boek nu via onze eigen site: geen extra reserveringskosten, direct contact met ons en een groot aanbod van arrangementen!