Bezoekerscentrum Leudal

Roggelseweg 58
6081 NP Haelen

T: 0475 – 497 010
W: www.bezoekerscentrumleudal.nl

Bezoekerscentrum Leudal

Een bezoek aan het bezoekerscentrum Leudal (voorheen Centrum St. Elisabethshof) is een prima startpunt voor de verkenning van het prachtige natuurgebied Leudal. Door diverse activiteiten wil men bij het bezoekerscentrum bewustwording initiëren bij de bezoekers. Hoe belangrijk is de natuur en welke impact hebben wij als mensen op de natuur. Met zijn allen moeten we een steentje bijdragen om onze woonomgeving leefbaar te houden voor ons, maar ook voor planten, bomen, dieren, nu maar vooral in de toekomst.

Zo kunt u bijvoorbeeld vanaf Bezoekerscentrum Leudal excursies maken door natuurgebied het Leudal op aanvraag met diverse thema’s.  Een wandeling kan worden gecombineerd met een heerlijke brunch of diner bij restaurant St. Elisabeth’s hof. In het gebouw zelf bevindt zich onder andere informatiebalie en een winkeltje met streekproducten, kleine cadeautjes en prachtige boeken over dit deel van Limburg.

Tentoonstellingen en museum

Het Leudalmuseum op de bovenste verdieping van Bezoekerscentrum Leudal heeft een vaste collectie “Leudal-ornamenten” en een regelmatige wisselende tentoonstelling.

Bezoekerscentrum Leudal - Vakantie in Limburg