Hotel De Maasparel - Arcen - Vakantie in Limburg

Hotel De Maasparel

Schans 3-5
5944 AE Arcen

T: (077) – 473 1296
E: info@maasparel.nl
W: www.maasparel.nl

Vakantie in Limburg - Logo

Super mooie locatie, midden in het centrum, heerlijk eten!

We hebben een heerlijk ontbijt gehad! Erg luxe en lekker! We hebben ook heerlijk geslapen na een heel stuk van het Pieterpad te hebben gewandeld! Heerlijke bedden!

Heerlijk uitgeslapen wakker worden. Dat lukt ongetwijfeld als u in één van onze totaal vernieuwde eigentijdse Comfort Rooms logeert. De kamers van De Maasparel zijn ruim en comfortabel opgezet. Luxe boxspring bedden en geluidwerende beglazing zorgen voor een ongestoorde nachtrust.

Comfortabele kamers
Onze Comfort Rooms zijn eigentijds en smaakvol ingericht. Alle kamers hebben een badkamer met douche en toilet, een zithoek, een flatscreen televisie en koffie – en thee faciliteiten. Een bureau en de gratis WiFi maken onze kamers tot een fijne werkplek voor de zakelijke gast.

De Maasparel heeft een gratis privéparking en een gratis afgesloten fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Welke kamer wil jij?
Bij de nieuwe inrichting van onze hotelkamers liet onze interieurarchitect zich inspireren door de omgeving van ons hotel. In de blauwe kamers is dat de rivier de Maas, die aan de overkant stroomt. In de andere kamers herken je de groene, bosrijke omgeving van Arcen. En voor de liefhebbers van Hertog Jan bier zijn de speciale Hertog Jan-kamers een must. Licht, ruimte en comfort, vind je in alle vernieuwde kamers van De Maasparel terug.

Onze suite. Voor als het extra luxe mag!
Voor een verblijf om nooit vergeten boek je onze suite. Deze royale suite bevindt zich in de Smidse. Het bubbelbad en de privésauna, maken onze suite extra luxe.