Hotel Restaurant In den Roden Leeuw van Limburg   - Wittem - Vakantie in Limburg

In den Roden leeuw van Limburg

Wittemer Allee 28
6286 AB Wittem

T: 043 – 450 1274
E: info@indenrodenleeuw.nl
W: www.indenrodenleeuw.nl

Vakantie in Limburg - Logo
drie sterren - Vakantie in Limburg

Logeren ‘In den Roden leeuw van Limburg’ is voor ons altijd weer thuis komen. Vriendelijke en gastvrije ontvangst in informele sfeer. Wij slapen altijd in een van de twee grotere slaapkamers, waar je ook nog even lekker kan zitten. Ontbijt is goed en de heer des huizes, tevens kok, zet ’s avonds’ een lekkere maaltijd op tafel.

In het prachtige hart van het Zuid-Limburgse Heuvelland aan de rand van het dorp Wittem ligt Hotel – Restaurant – Eetcafé In den Roden Leeuw van Limburg. Wittem is centraal gelegen tussen Maastricht en Vaals in het Zuid-Limburgse grensgebied België, Duitsland en Nederland.

In den Roden Leeuw is een stijlvol familiehotel dat over een rijke geschiedenis beschikt. Begin 1800 was het gebouw een koetshuis waar paarden werden gewisseld en waar de reizigers konden uitrusten. De lange traditie als ontmoetings- en pleisterplaats wordt steevast in ere gehouden door de uitbaters van In den Roden Leeuw. Voorzien van alle comfort van deze tijd worden gasten nog steeds warm en gastvrij verwelkomd en kunnen u genieten van de service en faciliteiten van het hotel en van de schoonheid van het Heuvelland.