Marres organiseert: Limburg Biënnale #2

25 juni 2022 – 21 augustus 2022

Dit jaar organiseert Marres de tweede editie van de Limburg Biënnale: een groepstentoonstelling die alle soorten kunstenaars, professionals, amateurs en hobbyisten bij elkaar brengt in een feestelijke viering van de kunsten.

Marres volgt hierbij de traditie van de jaarlijkse Summer Exhibition van de Royal Academy in Londen. De eerste editie, die van 5 september t/m 15 november 2020 plaatsvond, was met ruim 250 kunstwerken van meer dan 150 kunstenaars een groot succes.

Marres organiseert: Limburg Biënnale #2

OPEN CALL: 2 T/M 18 MAART 2022

Marres nodigt iedereen in Limburg en omgeving uit deel te nemen aan de Limburg Biënnale. Via een open call, die plaatsvindt van 2 tot en met 18 maart, kunnen kunstenaars maximaal drie werken in sturen. Een jury van 11 professionele kunstenaars beoordeelt de inzendingen. Vervolgens richten ze met hun selectie een kamer in Marres in en tonen daarbij ook eigen werk. Meer informatie over de open call volgt begin februari.

JURY & CURATOREN

De jury en curatoren voor de Limburg Biënnale #2 zijn: Kymani Ceder, Paul Drissen, Afra Eisma, Gijs Frieling, Norbert Grunschel, Susanne Khalil Yusef, Femmy Otten, Derk Thijs, Roy Villevoye & Fransje Killaars, Niña Wijers, Mickey Yang.

Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur

dinsdag t/m zondag
12:00 — 17:00

Capucijnenstraat 98
6211 RT Maastricht

+31 (0) 43 327 02 07
Website: www.marres.org

Laatste nieuws

Ons laatste nieuws over Limburg

Villa Nieuw Ehrenstein geopend
ZOO van ZAND
Bijzonder Buggenumse Veld
Wandelen in Maastricht door Leo Platvoet
Boeken: Het geluk van Limburg door Marcia Luyten
Even­wich­tig sa­men­le­ven met de be­ver
Prepper Paradise in Bureau Europa
Gorilla Update: GaiaZOO