Parkhotel Valkenburg - Valkenburg - Baan Wonen

Parkhotel Valkenburg

Neerhem 68
6301 CJ Valkenburg

T: 0031(0)43 – 455 1268
E: info@parkhotelvalkenburg.nl
W: www.parkhotelvalkenburg.nl

Vakantie in Limburg - Logo

Het ontbijt was heerlijk. De kamer was goed. Het zwembad was geweldig. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

Op 300 meter van het gezellige centrum van Valkenburg aan de Geul, ligt Parkhotel Valkenburg. Van oudsher hét hotel van Valkenburg. Alle 83 kamers op 4-sterren niveau zijn volledig gerenoveerd. Dit rijksmonument kent een rijke historie: zo sliepen hier in 1895 Koningin-moeder Emma met het jonge prinsesje Wilhelmina. Ons ontbijt is nog altijd koninklijk: met bubbels, zalm, Limburgse vlaai én prachtig uitzicht over het heuvellandschap.

Speciaal voor gezinnen zijn er de XL familiekamers. Praktisch en ruim uitgerust. Ideaal voor een familieweekend in Valkenburg!

Genieten van heerlijke maaltijden

De chef-koks Harold Hul en Jeroen Trimbos zwaaien gezamenlijk de scepter in de keuken van Restaurant PC. Hun gerechten creatief qua samenstelling en presentatie en afgestemd op de verkrijgbaarheid van de ingrediënten in de seizoenen. Voor de beste smaak met uitsluitend verse ingrediënten. Het hotel beschikt verder over een homarium met kreeft en oesters.