Parkhotel het Gulpdal - Slenaken - Vakantie in Limburg

Parkhotel het Gulpdal

Dorpsstraat 40
6277 NE Slenaken

T: +31 (0)43 457 3315
F: +31 (0)43 457 33 16
E: info@gulpdal.nl
W: www.gulpdal.nl

Vakantie in Limburg - Logo

Vier sterren - Vakantie in Limburg

Stijlvol, maar ook gezellig

Fraai gedekte tafel, lekker eten, vriendelijk personeel. Heerlijke tuin. Ruime kamer. Prima zwembad, niet groot, maar voldoet. Dieetwensen worden zeer serieus genomen!

In een woord… Fantastisch!

Het personeel was Top, zeer vriendelijk. We voelden ons thuis. Mooie omgeving. Klassiek / moderne kamers. Heel goed gegeten. We komen zeker terug! Niet ver van Maastricht, Aachen en Luik.

Een verblijf in het Gulpdal betekent een verblijf in een andere wereld. Een wereld zonder stress en agenda. Een tijd onbezorgd de rustgevende werking ondergaan van de Zuid-Limburgse gastvrijheid, de bourgondische sfeer en de ongerepte natuur. Voor mensen die misschien alles al hebben gezien… Wie het heeft meegemaakt, zal ongetwijfeld terugkeren.

De familie Huls en medewerkers, heten u van harte welkom.

Kamers en suites…

De kamers en suites zijn smaakvol en royaal ingericht. Voorzien van bad of inloopdouche, toilet, flatscreen-televisie, safe, telefoon en balkon. Vanaf het ruime (Frans) balkon heeft u een schitterend uitzicht over de natuurrijke Gulpvallei. ‘s Morgens geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet, gepresenteerd op een exclusieve wijze.

De Royal-Suites bevinden zich in in de villa “La Residence” naast het hotel. Hier bevinden zich ook familiesuites met twee slaapkamers.

Wellness met binnenzwembad…

Na een ontdekkingsreis in de omgeving is het heerlijk relaxen in het verwarmde binnenzwembad van 30°C, met Finse sauna, whirlpool, comfortabele chairs. Vanuit uw kamer kunt u via de huislift naar de wellness, zembad en fitness. Actieve rust en ontspanning zijn niet onbelangrijke elementen in ons streven naar een optimale service voor onze gasten.

Ideaal, centraal gelegen…

De centrale ligging in de Euregio biedt veel voordelen. Afstanden spelen hier geen rol, binnen een klein uur bent u in de Ardennen of de Eifel, Keulen, Antwerpen en Brussel. Binnen een half uur bent u in Aken, Luik, Valkenburg of Maastricht, de oudste stad van Nederland. Golfen, shoppen en kuren in een bijzonder decor.Zuid-Limburg een land om lief te hebben.