Cavemanrun 2018 Landgraaf

Zaterdag 15 september 2018

Een uitdagend parcours met unieke elementen & serieuze hoogtemeters. Sneeuw gegarandeerd!
De Cavemanrun Ice Edition in Landgraaf vindt dit jaar alweer voor de tweede keer plaats!

Waar de tientallen obstakels, de modder en waterobstakels de basis vormen, kent de Cavemanrun Ice Edition net zoals de Cavemanrun Valkenburg unieke elementen.

Hierbij staan kracht en uithoudingsvermogen centraal, het is echter géén wedstrijd en er zal dan ook geen tijdswaarneming zijn.

Het parcours zal jullie leiden door de sneeuw (Snowworld), losgaan op het terrein van Pinkpop, de langste trap van Nederland beklimmen en dierlijke invloeden beleven in Mondo Verde!

Je kunt kiezen uit 4 afstanden: 7 KM / 10 KM / 14 KM / 20 KM

Extra zwaar wordt het parcours door de enorme hoogteverschillen en de passage door de sneeuw!

Een fysieke en mentale beproeving die kracht, conditie, doorzettingsvermogen, teamspirit én een grote knipoog vergt, met enthousiast publiek, opzwepende muziek en een fantastisch feest aan de finish.

Cavemanrun Landgraaf 2018

Bij het ophalen van je startnummer op zaterdag 15 september ontvang je een polsbandje voor deelname en een kaartje voor het ophalen van je T-shirt.
Het dragen van het polsbandje is verplicht; zonder polsbandje kun je niet deelnemen.
Bij de garderobe ontvang je ook nog een polsbandje wanneer je je tas inlevert. Alleen gesloten tassen worden aangenomen; we zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte spullen.

Faciliteiten
Wij adviseren onze deelnemers ongeveer 60 min. voor starttijd aanwezig te zijn. Dit in verband met parkeren, ophalen van je startnummer, rustig omkleden en een goede warming-up. Alle faciliteiten zijn geopend vanaf 09:00 uur.

Adres Start- en Finishlocatie:
Witte Wereld 1
6372 VG
Landgraaf