Hostellerie De Maasduinen - Velden - Vakantie in Limburg

Hostellerie De Maasduinen

Markt 15
5941 GA Velden

T: 077-3560170
info@demaasduinen.nl
www.demaasduinen.nl

Vakantie in Limburg - Logo

Wij werden zeer gastvrij ontvangen en kregen een mooie grote kamer toegewezen. Alles was prima in orde en keurig schoon. Wifi werkte prima. Het hotel geeft ook een knus gevoel. Heerlijk geluncht en ons diner was ook prima in orde. Ontbijt was super, dus wij gingen voldaan huiswaarts.

GENIETEN MET EEN ZACHTE G

Kom genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft. Schitterende natuur en pittoreske dorpjes, smaakvol eten en natuurlijk hartelijke bewoners. Hostellerie De Maasduinen biedt alles voor een zorgeloos verblijf in deze prachtige streek.

AL 65 JAAR GASTVRIJHEID
Een heerlijk à la carte restaurant, een prijswinnende ijssalon en knusse hotelkamers maken van Hostellerie De Maasduinen een plek waar u wilt blijven. Al 65 jaar bieden we gastvrijheid aan onze bezoekers en daar zijn we trots op.

IDEALE LIGGING
Dankzij de goede ligging is Hostellerie De Maasduinen de ideale uitvalsbasis om het gebied te verkennen. U vindt ons net even ten noorden van Venlo en ten zuiden van het pittoreske Arcen. Het gelijknamige en omvangrijke recreatiegebied De Maasduinen mét Nationaal Park ligt binnen handbereik.

Limburgse gastvrijheid aan het marktplein in hartje Velden!