Hotel Berghoeve

Julianastraat 20
6285 AJ Epen

T: (+31) 0 43 455 1248
E: info@berghoeve.nl
W: www.berghoeve.nl

Vakantie in Limburg - Logo

Los van het feit dat wandelen in dit deel van Limburg echt geweldig is, maakt het Hotel, de sfeer de vriendelijkheid en in bijzonder het eten een verblijf als dit echt een feestje.

Op een van de hoogste heuvels, uniek gelegen middenin het vijf sterren landschap, aan de rand van een flora en faunarijk gebied, ligt het Hotel Berghoeve.

Zelfs voor Limburgse begrippen een heerlijke panoramarijke plek in het Heuvelland, nèt buiten het dorpje Epen. Laat u zich in ons hotel eens extra verwennen tijdens de feestdagen of geniet tussendoor van een uitzonderlijke mini-break in Bourgondisch Zuid-Limburg.

Golfen, fietsen, wandelen, kuren, genieten van de bloesem of de intense kleuren van de herfst, in de schitterende omgeving kan het allemaal, alleen niet allemaal tegelijk..! De centrale ligging in de Euregio biedt tevens uitstekende mogelijkheden voor een bezoek aan oude steden zoals Maastricht, Aken en Luik.

Een aperitief in de gezellige lounge, een uitstekend glas wijn bij het voortreffelijke diner of een heerlijk speciaalbier op het terras…Samen met onze medewerkers streven wij er naar om elke dag vol passie en enthousiasme in een ongedwongen sfeer de Limburgse gastvrijheid met u te delen.

Een smaakvol ingericht hotel dat modern comfort en een rijke toeristische traditie op harmonische wijze weet te combineren. Met een eigen stijl zonder concessie’s. Vanuit de ruime terrassen en de stijlvol ingerichte lounge kijkt u uit op het panoramarijke Geuldal. Er is een lift aanwezig evenals een royale eigen parking en een afsluitbare stalling voor uw motor of fiets met een gratis oplaadpunt op zonne-energie voor uw e-bike!