Hotel Holland - Restaurant De Potkachel - Berg en Terblijt - Vakantie in Limburg

Hotel Holland – Restaurant De Potkachel

Rijksweg 65
6325 AB Berg en Terblijt

T: +31 (0) 43-6040525
info@depotkachel.nl
www.depotkachel.nl

Vakantie in Limburg - Logo

Goed hotel, heerlijk diner!! Heel schoon en vriendelijke mensen …aanrader!!

Het hotel beschikt over 21 comfortabele kamers. Allen gelegen aan de achterkant en voorzien van radio, TV, telefoon, toilet, wastafel en bad/douche combinatie, moderne inloopdouche of 2 pers. whirlpool ( extra grote kamer).

Het hotel heeft een lift, eigen parkeerplaats en fietsenstalling. Ook is er een gezellige bar / lounge en een separate rokerslounge: de “Sir Winston Churchill Library”.

De omgeving

Stromende riviertjes in schitterende dalen, beboste heuvels, glooiende akkers, natuurgebieden, kastelen en landgoederen worden afgewisseld met pittoreske dorpjes waar de wel bekende gastvrijheid en Bourgondische inslag het jachtige van de 24 uurseconomie naar de achtergrond geschoven heeft. Gezellige terrasjes nodigen de gebruiker van de talrijke auto-, fiets- of wandelroutes uit tot een welverdiende rustpauze.

Golfbaan Het Rijk van Margraten.
In het Zuid-limburgse Heuvelland, in het dorpje Cadier en Keer, ligt de golfbaan Het Rijk van Margraten. Deze beslaat een 18-holes baan en een 9-holes baan en wordt gekenmerkt door bossen en een glooiend landschap. Er is ook een golfshop. Het is mogelijk om als niet-lid een balletje te slaan, je bent dan een zogenaamde greenfree speler.