Hotel Klein Zwitserland Wellness Spa & Beauty - Slenaken - Vakantie in Limburg

Hotel Klein Zwitserland

Grensweg 11
6277 NA Slenaken

T: +31 (0)43 – 4573291
E: info@kleinzwitserland.com
W: www.kleinzwitserland.com

Vakantie in Limburg - Logo
Vier sterren - Vakantie in Limburg

Het hotel beschikt over een geweldig goed restaurant (“Puur”) en het ontbijt is uitstekend. We hadden een ruime kamer, met goede bedden en mooi uitzicht over de Zuid Limburgse heuvels. De mensen van het hotel zijn zeer gastvrij en gaven ons het gevoel zeer welkom te zijn. Het hotel ligt perfect in een geweldig wandel- en fiets gebied.

Hotel Klein Zwitserland in Slenaken, Limburg, een vier sterren hotel, ligt verscholen tussen de Zuid-Limburgse heuvels. Rust, ontspanning en verwennerij vormen een eenheid!

In het gerenommeerde restaurant ervaart u elke dag als een feest. In de 36 luxe zit- en slaapkamers wordt u omringd door sfeervolle warme kleuren en alle comfort. vanuit het merendeel van de kamers en suites met een eigen terras of balkon geniet u van een prachtig uitzicht over heuvels landerijen en de Gulpvallei in Slenaken. Een paar dagen in dit bijzondere hotel in Slenaken is op en top vakantie in Limburg.

Wellness Hotel Klein Zwitserland te Slenaken in Zuid-Limburg heeft in maart 2011 een geheel nieuw gedeelte aangebouwd met een panorama zwembad, saunalandschap, rustruimtes, Beauty La Perla en een fitnessruimte met apparatuur van Techno-Gym-Cardio. In het nieuwe gedeelte zijn 9 wellness suites met airconditioning en bubbelbad.