Kasteeltuinen Arcen - Vakantie in Limburg

Kasteeltuinen Arcen

Lingsforterweg 26
5944 BE Arcen

T. 077-4736010
E. info@kasteeltuinen.nl
W: www.kasteeltuinen.nl

Kom genieten in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa.

In het pittoreske dorpje Arcen, gelegen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg ligt Kasteeltuinen Arcen. Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Het park is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen en een historische buitenplaats met 17de eeuws kasteel. Kasteeltuinen Arcen is in 2016 en 2017 door Land van ANWB uitgeroepen tot het Leukste uitje van Limburg!

Mooi en inspirerend

In Kasteeltuinen Arcen kan urenlang genoten worden van de meer dan 15 verschillende tuinen, de vele vijverpartijen en watervallen. Er zijn volop prachtige plekjes om op een bankje te genieten en inspiratie op te doen.

Volop extra’s te doen

Naast de vele groenbelevingen die in de bijzondere en verrassend veelzijdige tuinen worden opgedaan kan er ook worden deelgenomen aan de vele activiteiten in het park. Zo zijn er ontdektochten voor kinderen, gratis rondleidingen, regelmatig muziekoptredens en roofvogeldemonstraties. Gedurende het hele seizoen worden er unieke evenementen georganiseerd.

Kinderplezier

Kasteel en Tuinen: ook leuk voor kinderen! Ze gaan op weg met een seizoensspeurtocht of midgetgolfen op de prachtig aangelegde 21-holes baan. Het speelstrand bij het Bergpaviljoen biedt volop vertier en de dieren in het park zijn zeker een bezoek waard!