Klimbos Weert - Vakantie in Limburg

Klimbos Weert

Klimbos Weert
Geurtsvenweg 2a
6006 SN Weert

T: +31 (0) 495 543854

Klimbos Weert is een ECO Klimbos en heeft vier klimparcoursen met verschillende hindernissen tussen de bomen. Deze lopen op in moeilijkheid en hoogte. Als je alle vier de parcoursen aflegt dan ben je ongeveer 2,5 uur bezig met klimmen.

In het eerste parcours sta je op zo’n drie meter hoogte. In laatste parcours is dat ruim 9,5 meter. Dit staat garant voor een onvergetelijk actief dagje uit voor jong en oud. Je bent van harte welkom bij Klimbos Weert!

Om de parcoursen veilig af te kunnen leggen is een minimale lengte van 1,30 meter nodig. De leeftijd maakt dus niet uit. Deze minimale lengte heeft te maken met het systeem dat we gebruiken om een klimmer te zekeren. Tijdens het klimavontuur zit je via een full-body klimgordel voortdurend gezekerd aan een life-line. Ben je kleiner dan 1 meter en 30 centimeter? Dan hang je dus aan de life-line en kan je niet over een parcours.

De omgeving van het Klimbos

Klimbos Weert ligt in het prachtige recreatiegebied de IJzeren Man in Weert. In het gebied vind je onder andere een binnen- en buitenzwembad, een natuur- en milieucentrum, een natuur- camping, een kinderboerderij, een vakantiepark, een waterskibaan én natuurlijk ook binnen- en buitenspeeltuin Kinderpretland. Je kan bij je klimsessie aanvullend frietjes, vlaai of zelfs een barbecue boeken. Bekijk daarvoor onze unieke arrangementen.