Landgoed De-Weerdbeemden - Kessel - Vakantie in Limburg

Landgoed De Weerdbeemden

Maasstraat 66
5995 ND Kessel

T: 06-48 36 71 19
E: info@deweerdbeemden.nl
W: www.deweerdbeemden.nl

Vakantie in Limburg - Logo

Prachtige plek voor deze mooie, ruime en schone groepsaccommodatie! Super weekend gehad met vrienden en kinderen! Van alle gemakken voorzien, kamers met eigen douche en toilet en de wijnkelder is een mooie activiteit voor de avond (nacht)…

Dit bijzondere landhuis ligt in het Limburgse dorpje Kessel-Eik, tussen Venlo en Roermond. Het huis beschikt over 12 slaapkamers met in totaal 30 slaapplaatsen. De tuin grenst aan natuurgebied de Weerdbeemden, direct aan de uiterwaarden van de Maas. De accommodatie ligt op een terrein van ruim 26.000 m2.

De tuin is parkachtig aangelegd en voorzien van een prachtige fontein. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft een luxueuze uitstraling. Dé ideale locatie voor een gezellig familie- of vriendenweekend.

Kom bij Landgoed de Weerdbeemden genieten van een heerlijke wijnproeverij of een avondje met vrienden of collega’s koken in de professionele keuken. Op de website vindt u diverse tips voor uitjes of leuke activiteiten, o.a. op het eigen terrein of in de directe omgeving.

Naast de groepsaccommodatie kunt u hier ook terecht voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en bijvoorbeeld teambuildings- of heisessies. De prachtige tuin leent zich uitstekend voor een buiten bruiloft!