Maasboot Filia Mosae - Well - Vakantie in Limburg

Maasboot Filia Mosae

Onze steiger ligt aan de:
Grotestraat (bij nummer 11)
5855 AK Well

T: 06 – 51 52 63 25
E: info@maasboot.nl

Vanaf het water ziet het mooiste stukje Noord Limburg er heel anders uit. Je kijkt vanuit een ander perspectief naar de mooie natuur en bevindt je in een andere wereld.

Lees verder om te zien hoe u dit kunt ervaren d.m.v. een rondvaart of het huren van ons schip.

Een rondvaart is een vaartocht met een door ons vastgestelde route, tijdsduur en vertrektijd. Deelname aan een van onze rondvaarten is mogelijk voor iedereen. Wilt u een rondvaart meemaken dan klikt u op de pagina reserveren.

Als u, exclusief met uw gezelschap, een vaartocht wil maken of een feest wil vieren dan klikt u op de pagina Feestsn en partijen. Op deze pagina treft u de benodigde informatie aan. Route, datum, tijdsduur en vertrektijd zijn in overleg vast te stellen.

Het vlaggenschip van de rederij is de ‘Filia Mosae’ (dochter van de Maas). De grote salon biedt plaats aan 65 personen aan tafel. Bij een zogeheten “staande receptie” is dit aantal uit te breiden tot 80. De ‘Filia Mosae’ mag maximaal 120 passagiers vervoeren. Het schip is voorzien van een bar met warme en koude drankjes, een keuken voor het bereiden van hapjes, buffetten of diners, een muziek- en omroepinstallatie en twee toiletten. De indeling en kleurstelling combineren uitstekend met de sfeer op het water. Daarnaast beschikt de ‘Filia Mosae’ over een zonnedek dat bij mindere weersomstandigheden gedeeltelijk overdekt kan worden. De ‘Filia Mosae’ is geschikt voor rolstoelen (geen elektrische) met een maximale breedte van 78 cm.