Mabi City Centre Hotel - Maastricht - Vakantie in Limburg

Mabi City Centre

Kleine Gracht 24
6211 CB Maastricht

Vakantie in Limburg - Logo
drie sterren - Vakantie in Limburg

Super locatie in het centrum van Maastricht. Moderne kamers met een goed bed en fijne douche. Lekker om ’s ochtends een nespresso te kunnen maken.

Het ontbijt was uitstekend. Ook de ligging is heel erg centraal. Erg vriendelijk personeel. Erg leuke, aparte aankleding van het hotel. En overal echte planten.

Hotel Mabi City Centre is een luxe boutique hotel, gehuisvest in de voormalige Mabi City Centre bioscoop, in hartje centrum Maastricht.

Een hotel voor gasten die niet gewoon erbij willen horen en het liefst hun eigen verhaal creëren. Vertoeven in het Mabi City Centre Hotel betekent fantasie de vrije loop laten en verhalen zelf tot leven brengen, een knipoog naar gecensureerde film-scènes van vroeger.

Binnen de muren van Mabi City Centre Hotel, middenin het historische centrum van Maastricht nabij de Markt, ontstaat een wereld die aanmoedigt om uw eigen script te schrijven dat zich afspeelt tegen een chique decor in flamboyante art-deco-stijl uit de jaren ’20 naar hedendaags design. Een nieuwe beleving van vrijheid, gefaciliteerd door onze persoonlijke service en luxe faciliteiten.