Rederij Cascade - Maasbracht - Vakantie in Limburg

Rederij Cascade

Cruise Terminal Maasbracht
(Tegenover) Havenstraat 22
6051 CS Maasbracht

T: (+31) (0) 475 – 461 574
E: info@rederijcascade.nl
W: www.rederijcascade.nl

Rederij Cascade is gevestigd aan de Cruise Terminal in Maasbracht, direct aan de havenboulevard. De schepen ‘Cascade’ en ‘Stadt Wessem’ vertrekken ook regelmatig vanuit Wessem, Stevensweert en Thorn voor een boottocht of rondvaart over de Maas en de Maasplassen in Limburg. Denk hierbij aan een lijndienst tussen de maasstadjes, een boottocht met sluispassage of een mini-cruise richting de drijvende huisjes van Oolderhuuske in Roermond. Tijdens de Dinnercruise en Captain’s Brunch proeft u onze ‘Limburgse roots’ terug in de voortreffelijke gerechten.

Daarnaast organiseren we voor gezelschappen groepsuitjes in Limburg: een boottocht, verweven met een activiteit, uitstapje of excursie ‘aan land’. Of het nu gaat om een culturele stadswandeling, een sportief uitje, een actieve teambuiling of een interessante workshop met een vleugje spanning, we organiseren het allemaal voor u. En ook nog eens met heel veel plezier!

Verwacht u van uw evenement op het water serieus en doordacht maatwerk? Charter dan onze schepen, bijvoorbeeld voor een business event, zoals een relatiedag, meeting of training. Of een onvergetelijke bruiloft met catering op niveau en swingend entertainment. Maatwerk is onze passie én specialiteit. Daar waar nodig, betrekken wij externe expertise om tot in detail invulling te geven aan uw wensen.