Gasterie Lieve Hemel - Sevenum - Vakantie in Limburg

Gasterie Lieve Hemel

De Hees 32
5975 NM Sevenum

T: +31 (0)77 467 39 61
info@gasterielievehemel.nl
www.gasterielievehemel.nl

Tel:
Gsm: +31 (0)6 115 13 222

We antwoorden altijd binnen 3uur (max 12u), check uw spambox anders of neem contact met ons op. (We merken dat vooral bij klanten van Ziggo mail vaker niet aankomt.) vermeld ook een telefoonnummer svp | E-mail:reserveringen@gasterielievehemel.nl

Vakantie in Limburg - Logo

Letterlijk Frankrijk in Nederland. Aan alles te merken dat eigenaren met enorm veel liefde alles hebben opgezet. Gastvrijheid op zeer hoog niveau. Beste stokbrood ooit gegeten. Zeer veel waardering over wat de eigenaren hebben neergezet.

Charme hotel / B&B / Chambre & Table d’hôte

Een stukje Frankrijk in Nederland met een Limburgs sausje eroverheen: dat is Gasterie Lieve Hemel. Puur genieten in ons charme hotel (B&B) met een glimlach naar La douce France. De boerderij uit 1885 is verbouwd tot Gasterie Lieve Hemel: het “roer om” in eigen omgeving.

Als je in de wijnbar onder het genot van een wijntje zit te luisteren naar een Franse chanson, waan je je binnen een paar seconden in een dorpje in Zuid-Frankrijk. De wijnen importeren we zelf direct van de wijnboeren in Frankrijk!

Op het terras liggen grote Franse wijnvaten opgestapeld en er staat een blauwe 2CV geparkeerd (ook te huur). De boerderij heeft grote blauwe luiken en de lavendelstruik aan de rand van het erf ruik je al vanaf de straatkant.

Gasterie Lieve Hemel: waar persoonlijke noot hoog in het vaandel staat!