Hotel Hoeve de Plei - Mechelen - Vakantie in Limburg

Hotel Hoeve de Plei – Mechelen

Overgeul 1
6281 BG Mechelen

T: 043 – 455 1294
E: mail@hoevedeplei.nl
W: www.hoevedeplei.nl

Vakantie in Limburg - Logo

Rustiek en huiselijk karakter, vele zitjes zowel binnen als buiten in de tuin. Prachtige omgeving met veel wandel en fietsmogelijkheden

Hotel – Herberg Hoeve de Plei is een statige vakwerkboerderij anno 1740 aan de rand van het Zuid Limburgse Heuvelland dorpje Mechelen. Je logeert hier in sfeervolle en comfortabele vertrekken. Een thuis ver van huis! Kom eens bij ons binnen en laten u omarmen door de sfeer van de Plei!

Hoeve de Plei ligt in een rustige omgeving op het Limburgse platteland, op iets meer dan 20 minuten rijden van het historische centrum van Maastricht. Het beschikt over een tuin met terras, een spellenkamer en een restaurant dat Nederlandse gerechten serveert, die worden bereid met ingrediënten van het seizoen.

Deze authentieke boerderij bevindt zich op slechts 15 minuten rijden van de Duitse stad Aken. Hotel Hoeve de Plei ligt ook slechts 12 km van Valkenburg, waar u het Holland Casino en Thermae 2000 kunt bezoeken.

De Zuid-Limburgse Golf en Countryclub ligt op minder dan 3 km van het hotel. Hasselt ligt 56 km van Hotel Hoeve de Plei.

Alle kamers van Hotel Hoeve de Plei hebben een eigen badkamer met een douche. Ze hebben unieke originele elementen, zoals houten balken. Gasten kunnen tijdens hun verblijf gratis gebruikmaken van WiFi.