Hotel Ons Epen

Hotel Ons Epen

Wilhelminastraat 1
6285 AS Epen, Zuid-Limburg

T: 0031(0)43 – 455 1268
info@onsepen.nl
www.onsepen.nl

Vakantie in Limburg - Logo
drie sterren - Vakantie in Limburg

Geweldig hotel. Van het begin tot het einde wordt je in de watten gelegd. Er is geen een puntje van kritiek die ik op zou kunnen noemen. Nee kennen ze niet.

Familie De Graaf18 juni 2017

Hotel Ons Epen *** voor een ontspannen vakantie in het met 5-sterren bekroonde wandel- en fietsgebied in het landschap van het Geuldal en de Gulp vallei.

Hotel Ons Epen beschikt over moderne hotelsuites, ruim van opzet en met een aparte zitgedeelte. De ruimte en de complete inrichting bieden de service van een hotel in combinatie met de vrijheid van een appartement. Service & onafhankelijkheid gaan bij ons hand in hand!

Hotel – appartementen, wellness en sauna

Het unieke van Ons Epen is tocht wel de aparte dimensie als het gaat om ontspanning en onthaasten. Een ruim opgezet wellness centre – met diverse supermoderne sauna’s, belevingsdouches en een aparte rustruime met openhaard – staat garant voor heerlijk wegdromen in de herbeleving van die dag.

Overnachten in Zuid-Limburg – Een buitenlands aandoende groene natuur neemt u mee in een wereld van beleving, dromen… en tijd voor elkaar!

Centraal gelegen in de dorpskern van het pittoreske Epen, midden in het met 5-sterren bekroonde Gulp Vallei & Geuldal landschap. De perfecte remedie voor de wandelaar en fietser om in zomer en winter energie te tanken.