Hotel Creusen - Epen - Vakantie in Limburg

Hotel Creusen – Epen

Wilhelminastraat 50
6285 AW Epen

T: +31(0)434551215
E: info@hotelcreusen.nl
W: www.hotelcreusen.nl

Vakantie in Limburg - Logo
Vier sterren - Vakantie in Limburg

Vriendelijke ontvangst en er werd de nodige informatie verstrekt. !e avond gegeten in restaurant samen met vrienden, prima gegeten. Eigenaar had amusant verhaal over whisky waar hij zelf een liefhebber van was Na goed geslapen te hebben op goede bedden ontbijt genuttigd. Ook dit was prima verzorgd. Kortom: twee uitstekende dagen gehad bij hotel Creusen, aan te bevelen voor iedereen die van het goede leven houdt.

Zoek je een plek waar je nog kunt genieten van de natuur? Tussende Zuid Limburgs Heuvels en in de buurt van Maastricht ligt Hotel Creusen in het dorp Epen. Hier kun je heerlijk genieten van de rust, ruimte en uitstekende faciliteiten die ons hotel biedt. Hier vind je nog authentieke Limburgse gastvrijheid gekoppeld aan moderne voorzieningen die je vandaag de dag verlangt.

Dit landelijke hotel in Epen biedt de mogelijkheid voor fiets- en wandeltochten in de omgeving. Het heeft een grote tuin en een verwarmd binnenzwembad en biedt gratis WiFi. Aken en Maastricht liggen op 30 minuten rijden. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht over de heuvels van Limburg, waar u kunt wandelingen en fietstochten kunt gaan maken. De kamers en appartementen zijn uitgerust met de standaardvoorzieningen en hebben een eigen badkamer. Regionale producten van lokale leveranciers worden gebruikt voor de bereiding van de gerechten in het restaurant, waar u ’s middags kunt genieten van een Engelse ’High Tea’. Na een bezoek aan de sauna en het zwembadkunt u ontspannen bij de open haard in de lounge. Het hotel besteedt veel aandacht aan het milieu. Het water van het hotel wordt verwarmd door middel van zonnepanelen, en alle bloemen en planten krijgen water uit vaten met opgeslagen regenwater. In de lounge van het hotel kunnen gasten gratis gebruikmaken van een computer met internet.