Landhotel Alberts - Heijenrath - Vakantie in Limburg

Landhotel Alberts

Vaarzegel 2
6276 PG Heijenrath

T: +31 (0)43 457 3338
E: info@landhotelalberts.nl
W: www.landhotelalberts.nl

Vakantie in Limburg - Logo

Ons verblijf was prachtig, mooie kamer, zeer proper en veel ruimte, lekker gegeten in restaurant en prachtig ontbijt de hoteluitbaters zijn zéér vriendelijk! Wij gaan zeker terug…

Vier sterren - Vakantie in Limburg

Beleef de klasse en de kwaliteit van Nederlands hoogst gelegen landhotel

Het Landhotel Alberts is een charmant familiehotel in de prachtige heuvels van Zuid-Limburg. Het Landhotel biedt gratis parkeergelegenheid, gratis WiFi en luxe elektrische verstelbare Auping-bedden. De gezellige en sfeervolle hotelkamers hebben een moderne stijl. Elke kamer heeft een eigen badkamer en luxe bedden van Auping. Het Landhotel serveert elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. ’s Avonds biedt het restaurant de internationale keuken met seizoensgebonden specialiteiten in een elegante maar informele omgeving. De tuin van het hotel heeft een terras met zitjes.

Het Landhotel is is fraai gelegen op plateau Heijenrath, tussen het Geul- en het Gulpdal, midden in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Beleef de klasse en de kwaliteit van Nederlands hoogst gelegen landhotel. Verken de bosrijke omgeving en waan u eventjes in een stukje buitenland.