Voorstelling Driftwood van Casus Circus in De Domeinen

9 november 2018

Casus Circus brengt nieuwe voorstelling naar Nederland

Vrijdag 9 november komt het Australische gezelschap ‘Casus Circus’ (winnaar ‘Best Circus & Physical Theatre, Adelaide Fringe Festival 2016) met de krachtige en liefdevolle voorstelling Driftwood naar Nederland. “Een voorstelling waarin iedere seconde telt” – Lyn Gardner, The Guardian.

Casus Circus is erg geliefd op grote festivals, vanwege de perfecte mix van acrobatiek en dans, ondersteund door prachtige muziek. Dit alles is terug te zien in Driftwood. De nieuwste productie vertelt hoe wij, mensen, worden gevormd door alle andere mensen die we in ons leven tegenkomen. Onze weg wordt geleid door geliefden, vijanden, maar ook door volslagen vreemden. Dit contact geeft ons houvast om te kunnen overleven. Casus Circus weet dit op een prachtige wijze neer te zetten met fantastische dansers.

Voorstelling Driftwood van Casus Circus op 9 november in De Domeinen

Over Casus Circus
De voorstellingen van Casus Circus zijn rijk aan menselijke connectie, integriteit, culturele diversiteit en precieze, intelligente choreografie. Acrobaten vullen het podium met momentum en stilte, met kracht en fragiliteit, en overweldigen het publiek met adembenemende emoties die vaak leiden tot een stil theater tijdens de uitvoering, gevolgd door een staande ovatie aan het einde.