Hotel De Abdij - Horn - Vakantie in Limburg

Hotel De Abdij

Kerkpad 5
6085BA Horn

T: T: (+31)475 – 58 31 31
M: contact@abdij.com
W: www.abdij.com

De Abdij, voor een bijzonder verblijf!

Hotel-Restaurant de Abdij is ideaal en rustig gelegen in Horn, een kerkdorp van de Gemeente Leudal in Midden-Limburg. Op steenworp afstand, aan de andere kant van de Maas, ligt Roermond.

Met een bruisend stadscentrum en daarnaast het welbekende Designer Outlet Center. Het Leudalgebied en de Maasplassen zijn bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers. Uiteraard hebben wij meerdere routes en informatie voor u beschikbaar in het hotel.

De gemeenschappelijke ruimtes van Hotel-Restaurant de Abdij ademen een huiselijke sfeer, vermengd met een vleugje historie van de kloostertijd. Ons Restaurant ‘de Refter’ biedt heerlijke, regionale gerechten – zowel tijdens lunch als diner. Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten!

Het klooster is omgebouwd tot hotel, het toenmalige Hotel Abelene. In 1996 hebben nieuwe eigenaren het hotel verbouwd en de naam veranderd in het huidige Hotel-Restaurant de Abdij . Zij hebben in 2001 Hotel de Abdij uitgebreid met restaurant, tuinterras en wijnkelder. In mei 2011 is het hotel overgenomen door de familie Kuijpers en gaan zij onder dezelfde naam verder. Hotel-Restaurant de Abdij werd in 2012 een gemeentelijk monument.