Limburg op z’n lekkerst – Wil Engels-Geurts

Het beroemdste kook- en bakduo uit Limburg vormt het echtpaar Wil en Netty Engels-Geurts. Sinds Limburg op z’n lekkerst verscheen is het een groot succes. Dat bewijst dat de recepten in dit boek niet alleen traditioneel Limburgs zijn, maar ook in het heden nog populair en dat steeds nieuwe generaties willen leren hoe lekker Limburgse gerechten zijn en hoe gemakkelijk om te bereiden.

Soep, vlees, groenten, aardappelen, fruit, nagerechten, gebak en vlaai staan uitgebreid beschreven, zodat u een compleet Limburgs menu kunt samenstellen. Zowel ervaren koks als kokkerellende beginnelingen hebben veel aan de tips van het echtpaar. Andere boeken van Wil en Netty Engels-Geurts: Vlaai en ander Limburgs gebak, Zelf brood bakken (in de oven en in de broodbakmachine), Koken met Limburgs bier, Leer Limburgs koken.

Limburg op z'n lekkerst - Wil Engels-Geurts

Deze uitgave is een herziene en geactualiseerde druk van Limburg op z’n lekkerst, met nieuwe recepten en verbeterde uitleg. Veel plezier. Limburg op z’n lekkerst is het boek waarmee Uitgeverij TIC twintig jaar geleden zijn naam op de boekenmarkt vestigde.

Ruim 300 boeken met een Limburgs tintje in vrijwel alle denkbare genres werden gepubliceerd. Dit boek is ook de veertigste titel van Netty Engels-Geurts en verschijnt in het veertigste jaar van haar activiteiten op het gebied van de Limburgse keuken en de promotie ervan.

Laatste nieuws

Ons laatste nieuws over Limburg

Villa Nieuw Ehrenstein geopend
ZOO van ZAND
Bijzonder Buggenumse Veld
Wandelen in Maastricht door Leo Platvoet
Boeken: Het geluk van Limburg door Marcia Luyten
Even­wich­tig sa­men­le­ven met de be­ver
Prepper Paradise in Bureau Europa
Gorilla Update: GaiaZOO