Nieuwe toeristische folder Eropuit in Kerkrade

De gemeente Kerkrade heeft een nieuwe toeristische folder: ‘Eropuit in Kerkrade’. Deze gratis folder staat boordevol tips voor een leuk dagje uit.

Van attracties en bezienswaardigheden als GaiaZOO, Museumplein Limburg, Abdij Rolduc en LeisureDome tot kleine pareltjes als de Botanische Tuin en Schacht Nulland. Ook de natuur wordt natuurlijk niet vergeten, zoals de Anstelvallei, het Wormdal en het Stadspark.

Nieuwe toeristische folder Eropuit in Kerkrade

Gratis verkrijgbaar

‘Eropuit in Kerkrade’ is gedrukt in een oplage van 10.000 stuks en wordt verspreid in de regio, onder meer via de Visit Zuid-Limburg Shops en Servicepunten Visit Zuid-Limburg in Parkstad (visitzuidlimburg.shop). In Kerkrade is de toeristische folder verkrijgbaar bij Boekhandel Deurenberg (Marktstraat 23).

De folder besteedt, naast de vele attracties, ook aandacht aan rondleidingen door de stad en wandelen en fietsen in de verrassende Kerkraadse natuur. Alle tips voor een dagje uit in Kerkrade, inclusief shoppen, mogelijkheden voor een hapje en drankje en wandel- en fietsroutes zijn ook te vinden op de site.

Laatste nieuws

Ons laatste nieuws over Limburg

De Beekdaelenroute
Veilig mountainbiken in Zuid-Limburg
Nieuwe toeristische folder Eropuit in Kerkrade
Limburg Festival 2020 wordt corona-editie
Roermondjes, full of stories
Museum de Kantfabriek - Horst
Bureau Europa presenteert: Jo Coenen, 40 jaar werken in Europa
Bureau Europa